De Rijp
Huzaar
Mijn Moeder
Trouwakte Matheus Kepers 1699
Het land van Hoogstraten
Mijn Vader
Oma Broers Vredevoort
Opa Broers
Opa en Oma Kepers van Aart
Zundert
Oudenbosch
Schutdorff
Berlicum
St. Jan 's-Hertogenbosch
Genealogie
Links
Home
Contact
Fotoboeken
Copyright 2007 Rob Kepers
Mijn grootste hobby is Stamboomonderzoek.

Het leuke hiervan is het feit dat je deze hobby onbeperkt kunt
blijven beoefenen. Het is eigenlijk nooit af want steeds vallen er
weer stukjes van de grote puzzel op zijn plaats.
Daarnaast vind ik het leerzaam en ook boeiend om te ontdekken
onder welke vaak moeilijke omstandigheden mijn voorouders het
hoofd boven water hielden.

In de eerste plaats verricht ik onderzoek naar personen met mijn achternaam Kepers en varianten van deze naam zoals Keepers, Kepen, Keepen of van Keep. De oudste generaties leefden voor het jaar 1600 in de Belgische Kempen in het plaatsje Minderhout. Vandaar uit verspreidde de familie zich vooral over het West Brabantse land. Mijn moeders achternaam is Broers, ook naar deze familie en de varianten Broere en Broeren verricht ik onderzoek. De oudste generaties van deze familie heb ik omstreeks 1600 gevonden in het Brabantse Berlicum en later in 's-Hertogenbosch.

Op de beide familiepagina's vindt u ook de kwartierstaten van mijn ouders. Aangezien in iedere generatie het aantal voorouders verdubbeld komen door het verzamelen van deze gegevens steeds meer overige familienamen van mijn voorouders in beeld. Onder schoonfamilie wordt aandacht besteed aan de voorouders van mijn vrouw Jenny, het betreft hier de families Miedzinski en Smit met verdere aanverwanten. Onder overige families vindt u de familiegegevens van de overige voor mij meest belangrijke voorouders.

Alle genealogische gegevens worden gepresenteerd m.b.v. TNG ("The next generation of genealogy sitebuilding"). Dit programma werkt samen met een MYSQL-database. TNG genereert dynamisch en razendsnel de (door u) gevraagde webpagina's. In mijn bestand komen inmiddels meer dan 19.000 aan elkaar gerelateerde personen voor. Door de privacyregels zijn deze niet allemaal te raadplegen. Maar kijkt u gerust eens rond in de database. Familieleden en belangstellenden kunnen zich hier tevens registreren. Na registratie heeft u ook toegang tot de beschermde gegevens en foto's.

Tenslotte is er nog de onvermijdelijke disclaimer.

Hoewel deze website in eerste instantie is bedoeld om mijn gegevens met anderen te delen hoop ik van u ook aanvullende informatie te mogen ontvangen. Ik nodig u hiervoor van harte uit en wens u veel plezier met deze site. U kunt me altijd bereiken via het op de contactpagina vermelde emailadres. 

 

 

Familie Kepers
Familie Broers
Overige families
Schoonfamilie
Disclaimer